top of page

Lucruri importante de stiut:

- Din cauza lucrarilor ce se desfasoara la intrarea principala de pe faleza Olanesti, va recomandam sa folositi intrarea din spate, unde gasiti si parcarea!

- Pentru realizarea unei rochite la comanda, va recomandam sa veniti cu 3-4 luni inainte de eveniment. Pentru orice rochie de pe stoc este suficient o luna inainte de eveniment. Se pot realiza si mai repede in cazuri urgente, dar daca aveti timp suficient va rugam sa tineti cont de recomandarile de mai sus.

- Modificarile uzuale sunt incluse in pret: scurtatul si stramtat sau marit in anumite limite. Se pot face contracost si alte modificari atat pentru rochitele de pe stoc ( cat permite modelul ), dar mai ales la rochitele la comanda ( adaugare manecute, dantela, rijelina, etc )

- Program: luni - vineri: 10:00-18:00. Ultima intrare in magazin se face la 17:30 pentru a avea timp de proba. Sambata: 9:00-15:00 pe baza de programare, deoarece este foarte aglomerat.
 
-
Pentru orice alte detalii, va rugam sa ne contactati tel/whatsapp: 0723.413.295

La Jeune Mariee

Adresa: Strada Gib Mihaescu nr 8 Rm Valcea
Se poate ajunge cu google maps sau, de preferat waze ( deoarece va aduce mai exact ) cautand numele salonului nostru: La Jeune Mariee Rm. Valcea
Complex Comercial Simian
Facebook: La Jeune Mariee Rochii De Mireasa Valcea
Instagram: La Jeune Mariee Rochii De Mireasa Valcea
Telefon: 0723 413 295
Whatsapp: 0723 413 295
bottom of page